Ons bedrijf

Wat 33 jaar geleden begon als een klein familiebedrijf is nu uitgegroeid tot een begrip in Beringen en omstreken… Toch houden we er ons aan dat de persoonlijke aanpak, die eigen is aan een familiebedrijf, behouden blijft! Dat is onze servicebelofte naar u toe, onze klant! Bij VPF-motor kan u niet enkel vinden wat u zoekt, sterker nog, wij gaan op zoek naar wat u wil vinden.

Ons bedrijf
VERKOOP

VERKOOP

Tijdens een bezoek aan onze showroom kan u rustig kiezen uit een ruim aanbod nieuw, directie- en tweedehandswagens. Er staat steeds een adviseur klaar om u met raad en daad bij te staan in uw keuze en de zoektocht naar uw droomwagen. Extra garantie, lakpantser, wintersets,… we hebben het allemaal! We bieden ook een uitgebreid aanbod financieringsmogelijkheden en leasingformules, rekening houdend met uw behoeften.

WERKPLAATS & CARROSSERIE

WERKPLAATS & CARROSSERIE

Omdat we staan voor service van A tot Z mag natuurlijk een goede service-na-verkoop niet ontbreken. Daarom is ons team in de werkplaats steeds bezig met de nodige scholing voor onze 5 merken, dit om jullie mobiliteit te verzekeren. We zijn ook uitgerust om banden te vervangen en de wagen uit te lijnen.

!! Levenslang Gratis Health Check tussen 2 onderhoudsbeurten door !!
Een jaarlijkse Health Check kan mogelijke kleine probleempjes detecteren alvorens ze groter worden, zo ben je als klant van VPF MOTOR altijd ontspannen en vrij van zorgen.
De Health Check is een visuele inspectie van de vloeistoffen (peil en mogelijke lekken), remmen, banden, ruitenwissers, verlichtingssysteem.

ACCESSOIRES

ACCESSOIRES

Of het nu gaat over de aankleding van uw wagen met een Sport pack, velgen, side-steps, dakdragers,… alles kan! Zelfs onderhoudsproducten om uw beauty in optimale staat te houden.

TOT GAUW, BIJ VPF MOTOR

Aarzel niet om ons te contacteren indien u meer info wenst.

Contact