Opendeurdag bij VPF Motor

Tijdens onze opendeur ontdek jij de nieuwste modellen van onze merken

Al onze wagens staan voor jou op een rijtje klaar. Of je nu droomt van een Mazda of Hyundai. Maar ook het gamma Dodge, Ram en Isuzu staat op jou te wachten tijdens onze opendeurdagen op 18 september en 19 september (enkel Hyundai). Bezoek onze showroom op zaterdag tussen 9 en 15 uur en op zondag tussen 10 en 15 uur. Kom jij ook kennismaken met de nieuwste modellen? 

De wereld van het ecologische rijcomfort

Deze opendeurdagen dompelen we jou onder in het ecologische rijcomfort. Zijn termen als plug-in hybrides, mild-hybrides en elektrisch rijden nog wat vaag voor jou? Tijdens onze opendeur leggen we je alles van naaldje tot draadje uit. Na jouw bezoek aan onze garage ben jij een echte expert in ecologisch rijcomfort. Bovendien mag jij alle elektrische en hybride wagens van dichtbij bewonderen. Stap in de nieuwe Hyundai IONIQ 5 of de Mazda CX-30. Ervaar het comfort van de Hyundai Kona Electric en de Tucson plug-in. Kortom voel & beleef de luxe van ecologisch rijden.

Testrit maken?

Wil je meteen je kennis over het ecologische rijcomfort combineren met een echte rijervaring? Reserveer dan op voorhand jouw testrit in je favoriete wagen. Dat kan telefonisch via het nummer 011 21 44 17. Geniet van jouw complete ervaringsrit in de wagen van jouw dromen.

Praktische gegevens opendeur

  •  Wanneer? Zaterdag 18 september van 9 tot 15 uur en zondag 19 september van 10 tot 15 uur (enkel de Hyundai concessie)
  • Waar? Nijverheidspark 37, 3580 Beringen
  • Testrit maken? Reserveer op voorhand een testrit met jouw droomwagen. Dat kan telefonisch via 011 21 44 17

Liever een onderonsje?

Contacteer ons, dan leggen we een afspraak vast. We begeleiden je graag persoonlijk in jouw zoektocht naar de perfecte wagen.

Contacteer ons
Een duidelijke uitleg

Een duidelijke uitleg

al onze modellen

al onze modellen

Bezoek ons tijdens onze opendeur

op 18 september van 9 - 17 uur